Giriş Kayıt
Santiago Villalobos

Santiago Villalobos


Oyuncu

Santiago Villalobos, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 2.9 935
2011 Dram Oyuncu 5.4 252

Veba
2009 Dram Çeşitli 6.0 39,307
2009 Dram Oyuncu 5.4 67
2007 Aksiyon Oyuncu 4.1 115

Ahmaklar
2006 Macera Oyuncu 6.6 129,871

Fırsatçı
2005 Komedi Oyuncu 5.8 33,418

Kral
2005 Dram Oyuncu 6.6 6,951

Alamo
2004 Dram Çeşitli 6.0 18,391
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019