Giriş Kayıt
Bart Flynn

Bart Flynn (52)


Oyuncu

Bartley Patrick Flynn, 28 Şubat 1966 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Sığınak (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bartley Patrick Flynn
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1966
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Bartley P. Flynn | Bartley Flynn
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Suç Oyuncu 6.5 9,917

Sığınak
2011 45 Dram Oyuncu 7.4 81,760
2010 44 Animasyon Oyuncu 5.6 172
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 953
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 17,322
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 7,044
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019