Giriş Kayıt
Bart Flynn

Bart Flynn (52)


Oyuncu

Bartley Patrick Flynn, 28 Şubat 1966 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Sığınak (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bartley Patrick Flynn
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1966
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Bartley P. Flynn | Bartley Flynn
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Suç Oyuncu 6.5 3,306

Sığınak
2011 45 Dram Oyuncu 7.4 81,001
2010 44 Animasyon Oyuncu 5.7 171
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 929
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 17,003
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 6,944
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,043) Arrow (1,662) Outlander (1,286) Supernatural (1,158) Better Call Saul (980) La Casa de Papel (947) The Last Ship (941) Titans (925) Doctor Who (821) Friends (688)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018