Giriş Kayıt
Catherine Salée

Catherine Salée


Oyuncu, Senarist

Catherine Salée, oyuncu, senarist.

İki Gün, Bir Gece (2014), Marvin (2017), Mavi En Sıcak Renktir (2013), (2015) La tête haute (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Marvin
2017 Dram Oyuncu 7.1 810
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 26
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 74
2016 Dram Oyuncu 5.3 185
2016 Dram Oyuncu 6.5 1,577
2016 Komedi Oyuncu 6.6 182
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.0 491
2015 Dram Oyuncu 6.6 363
2015 Dram Oyuncu 5.0 47
2015 Dram Oyuncu 7.0 2,799
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 115

İki Gün, Bir Gece
2014 Dram Oyuncu 7.3 40,516
2014 Dram Oyuncu 6.3 204

Mavi En Sıcak Renktir
2013 Dram Oyuncu 7.8 120,723
2013 Dram Oyuncu 5.9 34

Seyyar Ev
2012 Komedi Oyuncu 6.6 332
2012 Dram Oyuncu 6.8 255

Özel Mülk
2006 Dram Oyuncu 7.1 1,562
2006 Komedi Oyuncu
Senarist
6.6 67

Ölümcül Çözüm
2005 Komedi Oyuncu 7.4 6,940

Kendine Has Delilik
2004 Dram Oyuncu 7.0 64
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019