Giriş Kayıt
Arkie Reece

Arkie Reece


Oyuncu

Arkie Reece, oyuncu.

Forced to Fight (2011), (2007) Son Ültimatom (2007), (2012) John Carter: İki Dünya Arasında (2012), (2014) Dracula: Başlangıç (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arkie Alomar
Boyu: 1.80 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,006

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Oyuncu 6.3 163,047
2014 Aksiyon Oyuncu 8.4 40,842

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 237,305
2011 Aksiyon Oyuncu 4.4 658

Yaşıyor
2008 Korku Oyuncu 3.5 2,587

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Oyuncu 8.0 576,604
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,600
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,875
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019