Giriş Kayıt
Yoshihisa Hirano

Yoshihisa Hirano


Müzisyen, Müzisyen

Yoshihisa Hirano, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Müzik 7.2 821
2013 Animasyon Müzik 6.6 3,145
2011 Animasyon Müzik 9.0 130,673
2010 Animasyon Müzik 6.1 41
2008 Animasyon Müzik 7.1 1,104
2008 Animasyon Müzik 6.6 86
2007 Animasyon Müzik 7.4 1,540

Ölüm Defteri
2006 Animasyon Müzik 8.9 372,560
2006 Animasyon Müzik 8.2 11,460
2006 Aksiyon Müzik 6.8 937
2005 Animasyon Müzik 6.6 46

Bakuten Shoot Beyblade
2005 Animasyon Müzik 6.8 6,800
2004 Animasyon Müzik 7.2 727
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024