Giriş Kayıt
Tomoko Nakajima

Tomoko Nakajima (47)


Oyuncu

Tomoko Nakashima, 26 Ağustos 1971 Kyoto, Japonya doğumlu oyuncu.

Hadaka no minako (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tomoko Nakashima
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Kyoto, Japonya
Diğer Bir İsmi: Osero
Burcu: Başak
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 42 Dram Oyuncu 6.1 39
2008 Dram Oyuncu 6.8 8

Be a Man! Samurai School
2008 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 212
2007 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018