Giriş Kayıt
Tomoko Nakajima

Tomoko Nakajima (47)


Oyuncu

Tomoko Nakashima, 26 Ağustos 1971 Kyoto, Japonya doğumlu oyuncu.

Hadaka no minako (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tomoko Nakashima
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Kyoto, Japonya
Diğer Bir İsmi: Osero
Burcu: Başak
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 42 Dram Oyuncu 6.1 35
2008 Dram Oyuncu    

Be a Man! Samurai School
2008 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 202
2007 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018