Giriş Kayıt
Andrew Williamson

Andrew Williamson


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt

Andrew Williamson, sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 529,343

Yerçekimi
2013 Macera Sanat Bölümü 7.7 703,564

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Sanat Bölümü 6.3 122,203

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 227,305

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 257,580

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Özel Efekt
Sanat Bölümü
6.9 650,291

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 684,661

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Bölümü 7.7 420,475

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.6 414,043

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.5 449,267

Hirsiz
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 21,182

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Sanat Bölümü 7.7 484,279

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 1,181,646

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Sanat Bölümü 7.9 484,852

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Sanat Bölümü 7.4 488,456
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019