Giriş Kayıt
Atticus Ross

Atticus Ross (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Atticus Ross, 16 Ocak 1968 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Claudia Sarne ile evlendi.

Kayıp Kız (2014), Sosyal Ağ (2010), Ejderha Dövmeli Kız (2011), Tanrının Kitabı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ocak 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Müzik    

Kafes
2018 50 Dram Müzik 6.4 666
2018 50 Komedi Müzik 7.7 4,173
2017 Belgesel Müzik 9.1 8,305

Ölüm Defteri
2017 49 Macera Müzik 4.6 63,167
2017 Belgesel Müzik 8.6 7,675
2017 49 Kısa Metraj Müzik 5.7 164
2016 48 Belgesel Oyuncu 7.5 2,887

Kara Gün
2016 48 Suç Müzik 7.4 71,411
2016 48 Belgesel Müzik
Müzik
8.3 22,003
2016 Dram Müzik
Müzik
7.5 16,517

Kod 999
2016 48 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 58,205
2015 Dram Müzik 7.0 96,571
2015 47 Belgesel Müzik
Müzik
7.5 397

Hacker
2015 47 Aksiyon Müzik 5.4 47,421
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 744

Aşk ve Merhamet
2014 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.4 31,318

Kayıp Kız
2014 46 Suç Müzik 8.1 731,456

Bitik Şehir
2013 45 Suç Müzik 6.2 70,621

Ejderha Dövmeli Kız
2011 43 Suç Müzik 7.8 378,960
2011 43 Suç Müzik 6.7 802
2011 Oyuncu 6.4 1,451
2011 Belgesel Müzik 7.8 108

Sosyal Ağ
2010 42 Biyografi Müzik 7.7 555,882

Tanrının Kitabı
2010 42 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 263,569

Seni Seviyorum New York
2008 40 Komedi Müzik 6.3 42,515
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018