Giriş Kayıt
Lindsey Shaw

Lindsey Shaw (30)


Oyuncu, Yapımcı

Lindsey Marie Shaw, 10 Mayıs 1989 Lincoln, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (2009), Aliens in America (2007), Yeniden Doğuş (2011), Temps (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lindsey Marie Shaw
Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1989
Doğum Yeri: Lincoln, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Lindsey Marie Shaw
Takma İsmi: Shawsters
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 29 Dram Oyuncu 7.0 1,230
2016 27 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 2,034
2016 Aile Oyuncu 6.7 578
2015 26 Dram Oyuncu 6.3 63
2014 Komedi Oyuncu 7.4 12,972

Herkes Ölecek
2012 23 Korku Oyuncu 6.0 16,700
2012 23 Gerilim Oyuncu 5.4 825
2012 23 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 1,509

Yeniden Doğuş
2011 22 Korku Oyuncu 4.1 3,198

Genç Ruh
2011 22 Komedi Oyuncu 5.6 6,561
2011 Komedi Oyuncu 7.2 29,364
2010 21 Komedi Oyuncu 3.2 262

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 142,744

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Oyuncu 7.4 5,356
2007 Komedi Oyuncu 7.6 3,401
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019