Giriş Kayıt
Jack Walley

Jack Walley


Oyuncu

Jack Walley, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 616
2015 Dram Oyuncu 6.2 1,623
2010 Dram Oyuncu 6.1 305

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 174,991

30 Gün Gece
2007 Korku Oyuncu 6.6 153,944
2004 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,180
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019