Giriş Kayıt
Roberto Ortiz

Roberto Ortiz


Makyaj, Özel Efekt

Roberto Ortiz, makyaj, Özel efekt.

Cehennem (2010), Cabos'u Öldürmek (2004), Salvando al Soldado Pérez (2011), Arkabahçe (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roberto Ortíz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Makyaj 6.1 12,573
2017 Dram Makyaj 5.8 774
2016 Korku Makyaj 4.2 84
2015 Aksiyon Makyaj 4.7 67
2015 Komedi Makyaj 7.4 20,140
2014 Komedi Makyaj 5.5 141
2012 Dram Makyaj 6.8 183
2011 Komedi Makyaj 6.3 752
2011 Suç Makyaj 6.8 713
2011 Macera Makyaj 6.0 1,602

Cehennem
2010 Aksiyon Makyaj 7.8 6,537
2010 Komedi Makyaj 5.8 703
2010 Dram Makyaj 6.8 102

Arkabahçe
2009 Suç Makyaj 7.0 1,208
2008 Suç Makyaj 5.8 1,342

Tuzun Altında
2008 Gizem Makyaj 6.8 894

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 262,392

Kilometre 31
2006 Korku Özel Efekt    

Cabos'u Öldürmek
2004 Aksiyon Makyaj 7.6 3,547

Dolunay
2004 Suç Makyaj 6.5 478
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018