Giriş Kayıt
Farrukh Jaffar

Farrukh Jaffar


Oyuncu, Müzisyen

Farrukh Jaffar, oyuncu, müzisyen.

Peepli (Live) (2010), Parched (2015), (2004) Swades: Bizim İnsanımız (2004), (2017) Süperstar (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.9 1,568

Süperstar
2017 Dram Oyuncu 8.0 16,863
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 33,697
2015 Dram Oyuncu 7.6 4,175
2015 Macera Müzik
Oyuncu
5.7 136
2013 Komedi Oyuncu 4.9 7
2010 Komedi Oyuncu 7.4 10,980

Swades: Bizim İnsanımız
2004 Dram Oyuncu 8.3 74,745
1981 Dram Oyuncu 7.9 885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019