Giriş Kayıt
Yoshihiko Inohara

Yoshihiko Inohara (42)


Oyuncu

Yoshihiko Inohara, 17 Mayıs 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

"Keishichô sôsa ikka kyû gakari" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Inocchi
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 8.6 36
2010 34 Dram Oyuncu 6.8 269
2007 31 Dram Oyuncu 5.9 31
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 212
2004 Oyuncu    
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 256
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,461) A Star Is Born (3,743) Suspiria (3,059) Ashes in the Snow (2,774) Keepers (2,161) First Man (1,614) Museo (1,146) Venom (1,107) Replicas (1,055) Der Hauptmann (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,757) Vikings (4,635) The Big Bang Theory (1,749) Black Mirror (1,457) The Flash (1,165) Outlander (1,121) The Blacklist (1,045) Peaky Blinders (1,000) La casa de papel (985) Friends (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019