Giriş Kayıt
Yoshihiko Inohara

Yoshihiko Inohara (42)


Oyuncu

Yoshihiko Inohara, 17 Mayıs 1976 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

"Keishichô sôsa ikka kyû gakari" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1976
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Takma İsmi: Inocchi
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 8.6 36
2010 34 Dram Oyuncu 6.8 266
2007 31 Dram Oyuncu 5.9 31
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 211
2004 Oyuncu    
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 241
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018