Giriş Kayıt
Keith Ferguson

Keith Ferguson (47)


Oyuncu

Keith James Ferguson, 26 Şubat 1972 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Megamind (2010), DuckTales (2017), (2014) Lego Filmi (2014), (2009) Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Keith James Ferguson
Doğum Tarihi: 26 Şubat 1972
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Keith Fergusen | Keith James Ferguson
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman: Ninja Kaplumbağalar
2019 Animasyon Oyuncu 7.2 3,173
2017 Animasyon Oyuncu 5.3 248

Emoji Filmi
2017 45 Animasyon Oyuncu 3.2 47,332
2017 Animasyon Oyuncu 8.2 3,955

Şarkını Söyle
2016 44 Animasyon Çeşitli 7.1 116,117
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 851
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 2,906
2016 Animasyon Oyuncu 5.8 471

Karlar Kralı Norm
2016 44 Animasyon Oyuncu 3.6 7,959
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 192
2015 43 Animasyon Oyuncu 7.5 4,893

Minyonlar
2015 43 Animasyon Oyuncu 6.4 194,023
2015 Animasyon Oyuncu 5.9 588

Ters Yüz
2015 43 Animasyon Oyuncu 8.2 536,578
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 347
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 386

Batman Sınır Tanımayan: Hayvan İçgüdüsü
2015 43 Animasyon Oyuncu 5.9 2,526
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,760

Lego Filmi
2014 42 Animasyon Oyuncu 7.8 304,270
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 11,265

Oz Efsanesi
2013 41 Animasyon Oyuncu 5.5 5,351

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 2,903
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,038

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 41 Animasyon Oyuncu 7.3 292,042

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 244
2013 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,092

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 1,871

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 53,410
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 117

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 569
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,208

Kırmızı Kuyruklar
2012 40 Aksiyon Çeşitli 5.9 31,819
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,782

Batman: İlk Yıl
2011 39 Animasyon Oyuncu 7.4 27,873
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 163
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,708
2011 Aksiyon Oyuncu 7.6 4,004
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 7,620
2010 38 Animasyon Oyuncu 8.1 3,911
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 103,815
2010 Animasyon Oyuncu 5.6 2,470
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 208

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 65,959
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 152
2010 Fantastik Oyuncu 8.3 7,187
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 16,461

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,976
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 629
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,500
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 880
2009 Aksiyon Oyuncu 9.3 21,062
2009 Aksiyon Oyuncu 7.0 97,458
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 3,469
2009 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,368
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,455
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 67
2008 36 Animasyon Oyuncu 6.7 1,374
2008 36 Animasyon Oyuncu 8.1 4,250
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,562

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 2,306
2007 Macera Oyuncu 5.7 122
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 28,388
2007 35 Animasyon Oyuncu 8.2 7,447
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,831
2007 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,911
2006 Oyuncu 6.8 64
2006 Animasyon Oyuncu 8.5 813
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,755

Bambi 2
2006 34 Animasyon Oyuncu 6.2 8,230

Süper Kahramanlar
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 11,414
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 795
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 749
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 137
2005 Aksiyon Oyuncu 9.2 7,854

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Oyuncu 7.7 16,460
2004 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,798

Kod Adı: Afacanlar
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 14,431
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,451
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 17,970

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 283,638
1996 24 Aksiyon Oyuncu 4.6 624

Savunucu
1994 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,479
1993 21 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,866
1993 21 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,875

Kılıç Ustası 2
1992 20 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,765

Ejder Gücü
1987 15 Aksiyon Oyuncu 7.2 8,180
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019