Giriş Kayıt
Grant Scicluna

Grant Scicluna


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Grant Scicluna, yönetmen, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 375
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
5.3 433
2011 Kısa Metraj Yönetmen 8.1 14

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Çeşitli 7.3 6,828

İçimdeki Gürültü
2007 Dram Oyuncu 6.2 3,872
2007 Suç Çeşitli 7.3 665
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018