Giriş Kayıt
Grant Scicluna

Grant Scicluna


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Grant Scicluna, yönetmen, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 390
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
5.3 438
2011 Kısa Metraj Yönetmen 8.1 14

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Çeşitli 7.3 6,881

İçimdeki Gürültü
2007 Dram Oyuncu 6.2 3,872
2007 Suç Çeşitli 7.4 672
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019