Giriş Kayıt
Jesse Roth

Jesse Roth


Kameraman

Jesse Roth, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 124,675

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 194,049
2012 Komedi Kameraman 6.7 176,359

Muppetlar
2011 Komedi Kameraman 7.1 82,260

Sürücü
2011 Suç Kameraman 7.8 515,955

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Kameraman 6.9 395,746

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 600,971

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Kameraman 6.8 171,494

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Kameraman 6.5 15,587

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 361,971

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 553,659

Vahşi ve Güzel
2008 Komedi Kameraman 6.1 44,835

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 80,203

Öldür.com
2008 Suç Kameraman 6.2 45,009

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 388,404

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Kameraman 6.6 80,505

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Kameraman 5.2 33,654

Şıpsevdi
2007 Komedi Kameraman 5.8 79,736

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 45,162

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Kameraman 7.0 329,154

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 146,295

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Kameraman 6.7 21,268

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Kameraman 6.5 115,897

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Kameraman 6.1 124,301

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 53,814

Leprikon: Mahalleye Dönüş 2
2003 Komedi Kameraman 4.0 3,770
2003 Komedi Kameraman 4.2 2,650
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019