Giriş Kayıt
Laura Arvizu

Laura Arvizu (45)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Laura Arvizu, 06 Kasım 1973 Hermosillo, Sonora, Meksika doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Little Boy (2015), Recien cazado (2009), (2015) Fear the Walking Dead (2015), (2013) Sona Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1973
Doğum Yeri: Hermosillo, Sonora, Meksika
Diğer Bir İsmi: Laura Irene Arvizu
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 713
2015 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 52,789
2015 Dram Çeşitli 7.0 97,474
2015 42 Komedi Çeşitli 7.4 20,724
2014 41 Komedi Yapımcı 5.9 147

Sona Doğru
2013 40 Aksiyon Çeşitli 6.9 69,708
2012 39 Macera Çeşitli 6.3 36
2011 38 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 739
2010 37 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.1 1,052
2009 36 Komedi Çeşitli 6.1 538
2005 Suç Çeşitli 8.1 5,634
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019