Giriş Kayıt
Stuart Michael Thomas

Stuart Michael Thomas (48)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Stuart Michael Thomas, 17 Kasım 1970 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler.

Love's Enduring Promise (2004), Jack & Bobby (2005), Bitmeyen Gece (2004), (2013) Thor: Karanlık Dünya (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1970
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Stuart Thomas | Stu Thomas
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 47 Aksiyon Müzik 6.7 175,908
2017 47 Aksiyon Müzik 6.0 90,105

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 46 Aksiyon Müzik 6.5 210,999

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 45 Aksiyon Müzik 7.4 638,423

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 45 Aksiyon Müzik 7.2 331,940

Ninja Kaplumbağalar
2014 44 Aksiyon Müzik 5.8 191,128
2013 43 Aksiyon Müzik 5.2 5,101

Thor: Karanlık Dünya
2013 43 Aksiyon Müzik 7.0 525,444

Demir Adam 3
2013 43 Aksiyon Müzik 7.2 674,759

Bourne'un Mirası
2012 42 Aksiyon Müzik 6.7 266,444

Can Yoldaşım
2012 42 Dram Müzik 5.1 3,054

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 42 Aksiyon Müzik 6.1 257,003

Açlık Oyunları
2012 42 Macera Müzik 7.2 789,134
2011 41 Kısa Metraj Müzik 7.8 44
2011 41 Komedi Müzik 6.1 58,316

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 41 Animasyon Müzik 6.0 49,108

Aşkın Büyüsü
2011 41 Dram Müzik 6.9 105,159

Yeşil Yaban Arısı
2011 41 Aksiyon Müzik 5.8 147,719

Aşk Sarhoşu
2010 40 Komedi Müzik 6.7 166,018
2010 40 Biyografi Müzik 5.6 2,729

Turist
2010 40 Aksiyon Müzik 6.0 204,911

Nefes Nefese
2010 40 Dram Müzik 6.6 5,960

Ajan Salt
2010 40 Aksiyon Müzik 6.4 275,345

Son Hava Bükücü
2010 40 Aksiyon Müzik 4.1 136,523

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 40 Komedi Müzik 6.1 24,620

Son Durak 4 3D
2009 39 Korku Müzik 5.2 87,982
2009 39 Belgesel Müzik 7.0 258
2009 39 Gerilim Müzik 6.0 1,239

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 39 Aksiyon Müzik 6.6 239,881
2009 39 Dram Müzik 6.0 1,151
2009 39 Dram Müzik 5.9 1,529

Sahtekarlar
2009 39 Aksiyon Müzik 6.2 45,058

Direniş
2008 38 Aksiyon Müzik 7.2 129,431

Zor Karar
2008 38 Aksiyon Müzik 5.4 52,587

Kartal Göz
2008 38 Aksiyon Müzik 6.6 166,104

Kara Şövalye
2008 38 Aksiyon Müzik 9.0 2,032,810

Mistik Olay
2008 38 Dram Müzik 5.0 184,987

Pittsburgh Sırları
2008 38 Macera Müzik 5.4 2,972
2008 38 Komedi Müzik 5.8 19,115
2008 38 Belgesel Müzik 7.0 110

Su Atı
2007 37 Macera Müzik 6.5 35,389

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 37 Biyografi Müzik 7.1 99,780

Ben Efsaneyim
2007 37 Dram Müzik 7.2 627,162

Muhteşem Münazaracılar
2007 37 Biyografi Müzik 7.6 53,007

Avukat
2007 37 Suç Müzik 7.3 147,991

Gözcü
2007 37 Suç Müzik 7.0 54,575

Mavi Duman
2007 37 Dram Müzik 5.8 1,145

Meleğin Düşüşü
2007 37 Dram Müzik 6.0 1,686

Kanlı Elmas
2006 36 Macera Müzik
Çeşitli
8.0 458,833

Sudaki Kız
2006 36 Fantastik Müzik 5.6 89,626

Üniversiteler Yarışıyor
2006 36 Komedi Müzik 6.7 20,333
2006 36 Macera Müzik 5.5 52,288

Kayıp Yasamlar
2006 36 Suç Müzik 5.1 14,642
2006 Dram Çeşitli 7.1 1,048
2005 35 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.2 363,169

Kiralık Sevgili
2005 35 Komedi Müzik
Çeşitli
6.1 44,656
2005 35 Belgesel Oyuncu 8.0 194

Ada
2005 35 Aksiyon Çeşitli 6.9 286,664
2005 35 Gerilim Sesler 3.6 369

Vahiyler
2005 Fantastik Çeşitli 6.5 1,430
2005 Dram Müzik 8.0 2,015

Bitmeyen Gece
2004 34 Aksiyon Müzik 5.5 1,025
2004 34 Dram Müzik 7.2 2,879

Başkanın Kızı
2004 34 Komedi Müzik 5.0 19,676

Kedi Kadın
2004 34 Aksiyon Müzik 3.3 100,822
2004 34 Aksiyon Müzik 4.2 12,361
2004 34 Müzik Sesler 5.8 280
2003 33 Belgesel Müzik 7.3 11
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019