Giriş Kayıt
Lea Lawrynowicz

Lea Lawrynowicz


Oyuncu

Lea Lawrynowicz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.3 70

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,169
2011 Aksiyon Oyuncu 1.3 103
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 19
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 517
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018