Giriş Kayıt
Lea Lawrynowicz

Lea Lawrynowicz


Oyuncu

Lea Lawrynowicz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 4.2 73

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,265
2011 Aksiyon Oyuncu 1.3 103
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 19
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 523
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019