Giriş Kayıt
Lea Lawrynowicz

Lea Lawrynowicz


Oyuncu

Lea Lawrynowicz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,834
2011 Aksiyon Oyuncu 3.9 35
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 17
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 410
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,606) Shameless (3,453) Castle Rock (2,649) Bodyguard (2,431) The First (1,754) La Casa de Papel (1,278) The 100 (1,079) A Discovery of Witches (1,036) Take Two (934) The Big Bang Theory (914)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018