Giriş Kayıt
Lea Lawrynowicz

Lea Lawrynowicz


Oyuncu

Lea Lawrynowicz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu    

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Oyuncu 5.5 5,834
2011 Aksiyon Oyuncu 3.9 35
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 17
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 410
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018