Giriş Kayıt
Ignacio Serricchio

Ignacio Serricchio (37)


Oyuncu

Ignacio Ariel Serricchio, 19 Nisan 1982 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu.

Keith (2008), Quarantine 2: Terminal (2011), El Recluso (2018), Lost in Space (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ignacio Ariel Serricchio
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1982
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Takma İsmi: Nacho
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçakçı
2018 36 Suç Oyuncu 7.1 59,566
2018 Dram Oyuncu 7.2 789
2018 Macera Oyuncu 7.2 50,598
2018 36 Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 5.0 179

Sahte Sağdıç
2015 33 Komedi Oyuncu 6.7 66,909

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,252
2014 Komedi Oyuncu 7.8 853
2013 Komedi Oyuncu 5.7 44
2013 Dram Oyuncu 7.6 22,356
2012 Komedi Oyuncu 7.7 13,996
2011 29 Korku Oyuncu 5.2 17,350
2010 Dram Oyuncu 8.1 694
2008 Komedi Oyuncu 7.0 3,589
2008 26 Dram Oyuncu 7.5 33,961
2005 23 Dram Oyuncu 7.1 452
2005 Komedi Oyuncu 7.9 129,998

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 40,702

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,230
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,970
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019