Giriş Kayıt
Ted Zizik

Ted Zizik


Senarist, Yapımcı

Ted Zizik, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
5.7 1,851
2013 Çeşitli 6.9 619
2012 Animasyon Senarist 5.9 616
2011 Animasyon Senarist 7.0 481
2011 Animasyon Senarist 7.3 298
2011 Komedi Senarist 5.9 10,558

Yine mi Sen?
2010 Komedi Çeşitli 5.8 46,465
2001 Komedi Çeşitli 6.5 12,111

Jim'e Göre
2001 Komedi Çeşitli 6.4 32,085
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019