Giriş Kayıt
Mark Towns

Mark Towns


Editör, Yapımcı, Editör

Mark Towns, editör, yapımcı, editör.

The Ritual (2017), The Survivalist (2015), Sevgilinin Ardından (2014), The Borderlands (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Editör 6.3 50,241
2017 Gerilim Editör    
2015 Dram Editör 6.4 13,874
2014 Belgesel Editör 8.2 525

Sevgilinin Ardından
2014 Dram Editör 7.2 5,280
2014 Kısa Metraj Editör 6.2 68
2013 Korku Editör 5.7 5,548
2011 Korku Yapımcı
Editör
3.5 1,694
2008 Aksiyon Editör 4.6 293
2008 Komedi Editör 3.5 997
2007 Aksiyon Editör 4.5 540
2006 Belgesel Editorial Department 7.0 411
2006 Kısa Metraj Editör 5.3 601
2005 Game-Show Editör 7.3 2,361
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019