Giriş Kayıt
Katsuhiro Shimizu

Katsuhiro Shimizu


Animasyon

Katsuhiro Shimizu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 7.8 4,632
2011 Animasyon Animasyon 6.8 128
2009 Animasyon Animasyon 6.5 389
2008 Aksiyon Animasyon 7.5 1,000
1994 Animasyon Animasyon 7.0 144
1985 Animasyon Animasyon 8.1 136
Dizi Altyazıları
Vikings (8,611) True Detective (6,842) The Punisher (4,091) Supernatural (3,407) The Big Bang Theory (3,095) Gotham (2,404) The Blacklist (1,879) Outlander (1,702) Star Trek: Discovery (1,546) Luther (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019