Giriş Kayıt
Katsuhiro Shimizu

Katsuhiro Shimizu


Animasyon

Katsuhiro Shimizu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 7.8 4,484
2011 Animasyon Animasyon 6.8 123
2009 Animasyon Animasyon 6.5 384
2008 Aksiyon Animasyon 7.5 980
1994 Animasyon Animasyon 6.9 122
1985 Animasyon Animasyon 8.6 131
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018