Giriş Kayıt
Katsuhiro Shimizu

Katsuhiro Shimizu


Animasyon

Katsuhiro Shimizu, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Animasyon 7.8 4,312
2011 Animasyon Animasyon 7.1 65
2009 Animasyon Animasyon 6.7 278
2008 Aksiyon Animasyon 6.8 482
1994 Animasyon Animasyon 6.7 36
1985 Animasyon Animasyon 8.3 105
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,726) Shameless (3,705) Bodyguard (2,321) Castle Rock (1,984) The First (1,575) Fear the Walking Dead (1,357) La Casa de Papel (1,091) The 100 (1,066) Friends (768) Suits (759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018