Giriş Kayıt
Julie Schubert

Julie Schubert


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Yapımcı, Oyuncu

Julie Schubert, casting, oyuncu yönetmeni, yapımcı, oyuncu.

Köstebek (2006), Maç Sayısı (2005), Scoop (2006), İki Gecelik Aşk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Julia Shubert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.5 41,910
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.6 142,032
2017 Suç Oyuncu Yönetmeni 8.5 114,457

Ölüm Defteri
2017 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.5 65,424

Koruyucular
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 73,360
2017 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 98,388

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 79,937

Bilgisayar Korsanı
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 7,572
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 102,351
2016 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 8.2 2,598
2016 Dram Casting 7.5 16,730
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 170,201
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.0 3,269
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.7 323,590

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Casting 6.4 59,825

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 63,242
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 8,115
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
5.9 68
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.8 424,986

Sen Gitmeden Önce
2012 Dram Casting 6.0 4,071
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 42,894

Çılgın Bir Haftasonu
2011 Komedi Casting 6.3 34,668

Son Gece
2010 Dram Casting 6.6 44,422
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.5 192

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Casting 6.1 142,633
2010 Suç Casting 8.6 158,027
2010 Komedi Casting 8.0 14,281

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Casting 6.4 171,668
2009 Komedi Casting 6.6 17,259

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 70,369
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 140
2008 Dram Casting 7.4 11,230

Barselona, Barselona
2008 Dram Casting 7.1 226,039
2008 Komedi Casting 3.8 47,398

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Casting 6.7 47,852

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Casting 6.0 132,556

Dehşet Odası
2007 Suç Casting 5.6 2,924

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Casting 6.3 33,154

Delicesine
2006 Komedi Casting 6.5 5,621

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Casting 7.1 15,500

Duvak
2006 Dram Casting 7.5 85,105

Köstebek
2006 Suç Casting 8.5 1,061,241

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Casting 6.9 335,722
2006 Komedi Casting 6.7 75,664
2006 Romantik Casting 5.9 850

Maç Sayısı
2005 Dram Casting 7.6 189,739

Çevirmen
2005 Gizem Casting 6.4 92,792

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi Casting 6.5 29,644

Palindrom
2004 Komedi Casting 6.8 11,529

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Oyuncu 6.0 33,793
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019