Giriş Kayıt
Chad Patton

Chad Patton (42)


Oyuncu

Chad Patton, 05 Temmuz 1976 Urbana, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Urbana, Illinois, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 272
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 786
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 307
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,680
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,116
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018