Giriş Kayıt
Chad Patton

Chad Patton (42)


Oyuncu

Chad Patton, 05 Temmuz 1976 Urbana, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

WWF Raw Is War (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Urbana, Illinois, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 272
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 735
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,041
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018