Giriş Kayıt
Alexander Ludwig

Alexander Ludwig (26)


Oyuncu

Alexander Ludwig, 07 Mayıs 1992 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Vikingler (2013), Sihirli Dağ (2009), The Final Girls (2015), When the Game Stands Tall (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1992
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Takma İsmi: Zxander
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
8.9 (23 Oy)
  • Currently 177.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2015 23 Gerilim Oyuncu 5.3 7,259
2015 23 Komedi Oyuncu 6.6 29,332
2015 23 Aksiyon Oyuncu 4.7 11,939
2014 22 Dram Oyuncu 6.7 14,317

Son Kalan
2013 21 Aksiyon Oyuncu 7.5 241,883

Büyükler 2
2013 21 Komedi Oyuncu 5.4 125,816

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 320,702
2012 Oyuncu 6.9 253

Açlık Oyunları
2012 20 Macera Oyuncu 7.2 783,626
2012 Müzik Oyuncu 7.4 184

Sihirli Dağ
2009 17 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,093

Karanlık Yükseliyor
2007 15 Macera Oyuncu 4.8 14,128
2007 15 Aile Oyuncu 5.2 1,621
2005 13 Animasyon Oyuncu 6.8 387

Sevimli Şempanze 3
2004 12 Komedi Oyuncu 4.2 697

Harika Köpek 3
2001 9 Komedi Oyuncu 4.7 2,382
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019