Giriş Kayıt
Gwennaëlle Libert

Gwennaëlle Libert


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Gwennaëlle Libert, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yola Devam
2018 Dram Yapımcı 5.6 184
2016 Dram Yapımcı 6.5 1,695
2015 Dram Yapımcı 6.0 511
2014 Komedi Yapımcı 5.2 137

Yeryüzünde Bir Yer
2013 Yapım Yöneticisi 6.5 488

Çocuklarım
2012 Dram Yapımcı 6.8 2,523
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 267
2008 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 838
2007 Dram Çeşitli 6.3 111

3
2005 Macera Çeşitli 5.0 8,599
2004 Dram Çeşitli 7.1 300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019