Giriş Kayıt
April L. Hernandez

April L. Hernandez (38)


Oyuncu

April Lee Hernandez, 31 Ocak 1980 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2007 yılının Mayıs ayında Jose Castillo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Gerçek İsmi: April Lee Hernandez
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1980
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: April Hernandez Castillo | April Lee Hernandez | A
Burcu: Kova
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,677
2013 33 Suç Oyuncu 5.5 4,589
2013 Suç Oyuncu 7.4 79,501
2012 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,171

Özgürlük Yazarları
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.5 59,938
2006 Suç Oyuncu 8.7 576,985
2005 Dram Oyuncu 8.5 171
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,493

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,885
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018