Giriş Kayıt
April L. Hernandez

April L. Hernandez (38)


Oyuncu

April Lee Hernandez, 31 Ocak 1980 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2007 yılının Mayıs ayında Jose Castillo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Gerçek İsmi: April Lee Hernandez
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1980
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: April Hernandez Castillo | April Lee Hernandez | A
Burcu: Kova
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,869
2013 33 Suç Oyuncu 5.5 4,917
2013 Suç Oyuncu 7.5 79,745
2012 32 Komedi Oyuncu 7.4 2,171

Özgürlük Yazarları
2007 27 Biyografi Oyuncu 7.5 60,341
2006 Suç Oyuncu 8.7 580,427
2005 Dram Oyuncu 8.4 184
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,566

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018