Giriş Kayıt
Simon Gilmour

Simon Gilmour (40)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Simon Gilmour, 12 Aralık 1977 doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

Provoked: A True Story (2006), Ramji Londonwaley (2005), (2006) Uçuş 93 (2006), (2005) Öfkeli Aşıklar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1977
Diğer Bir İsmi: Simon Gilmoure
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 38 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.9 10
2013 36 Belgesel Kameraman 7.9 78

Yıldız Tozu
2007 30 Macera Kameraman 7.7 233,548
2007 Suç Kameraman 6.9 1,480
2007 Suç Kameraman 3.8 208

Uçuş 93
2006 29 Aksiyon Kameraman 7.6 90,919
2006 29 Dram Kameraman 6.6 1,773

Colour Me Kubrick
2005 28 Komedi Kameraman 6.2 5,653

Öfkeli Aşıklar
2005 28 Komedi Kameraman 6.9 19,510
2005 28 Komedi Kameraman 6.8 718

Görünmez Çocuklar
2005 28 Dram Kameraman 7.6 3,288

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Kameraman 8.3 1,147,754

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Kameraman 6.3 148,984
2004 Suç Kameraman    
2001 Suç Kameraman 7.4 3,471
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018