Giriş Kayıt
Simon Gilmour

Simon Gilmour (41)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Simon Gilmour, 12 Aralık 1977 doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

Provoked: A True Story (2006), Ramji Londonwaley (2005), Messiah: The Promise (2004), (2006) Uçuş 93 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1977
Diğer Bir İsmi: Simon Gilmoure
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 38 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.5 14
2013 36 Belgesel Kameraman 7.8 86

Yıldız Tozu
2007 30 Macera Kameraman 7.7 234,977
2007 Suç Kameraman 6.8 1,877
2007 Suç Kameraman 8.2 6,893

Uçuş 93
2006 29 Aksiyon Kameraman 7.6 91,498
2006 29 Dram Kameraman 6.6 1,939

Colour Me Kubrick
2005 28 Komedi Kameraman 6.2 6,013

Öfkeli Aşıklar
2005 28 Komedi Kameraman 6.9 20,280
2005 28 Komedi Kameraman 6.8 841

Görünmez Çocuklar
2005 28 Dram Kameraman 7.6 3,597

Batman Başlıyor
2005 28 Aksiyon Kameraman 8.3 1,156,460

Kral Arthur
2004 27 Aksiyon Kameraman 6.3 149,703
2004 Suç Kameraman 7.4 636
2001 Suç Kameraman 7.4 3,517
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018