Giriş Kayıt
Fred Early

Fred Early


Sesler

Fred Early, sesler.

İçgüveysi Bill (2007), Kanlı Hasat (2011), Saving Shiloh (2006), Mezar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Hasat
2011 Dram Sesler 5.2 8,845

Mezar
2009 Korku Sesler 3.9 1,509
2009 Dram Sesler 5.3 224
2008 Komedi Sesler 4.8 147

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,715
2006 Dram Sesler 6.5 660
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018