Giriş Kayıt
Fred Early

Fred Early


Sesler

Fred Early, sesler.

İçgüveysi Bill (2007), Kanlı Hasat (2011), Saving Shiloh (2006), Mezar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Hasat
2011 Dram Sesler 5.1 8,025

Mezar
2009 Korku Sesler 3.8 1,357
2009 Dram Sesler 5.5 170
2008 Komedi Sesler 4.7 130

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,060
2006 Dram Sesler 6.5 560
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,314) Castle Rock (2,199) The 100 (1,806) Sharp Objects (1,770) Preacher (1,563) Better Call Saul (1,539) Vikings (1,138) Westworld (1,061) Suits (1,034) Friends (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018