Giriş Kayıt
Fred Early

Fred Early


Sesler

Fred Early, sesler.

İçgüveysi Bill (2007), Kanlı Hasat (2011), Saving Shiloh (2006), Mezar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Hasat
2011 Dram Sesler 5.2 8,780

Mezar
2009 Korku Sesler 3.8 1,483
2009 Dram Sesler 5.3 218
2008 Komedi Sesler 4.8 144

İçgüveysi Bill
2007 Komedi Sesler 6.3 18,628
2006 Dram Sesler 6.5 560
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018