Giriş Kayıt
Smt. Jeevanprabha M. Desai

Smt. Jeevanprabha M. Desai


Senarist

Smt. Jeevanprabha M. Desai, senarist.

Diğer Bir İsmi: J.M. Desai | Late Smt. J.M. Desai | Late Smt. Jeev
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 6.2 96
1985 Aksiyon 6.2 1,266
1983 Dram Senarist
6.7 1,697
1982 Aksiyon 6.0 471
1981 Aksiyon 7.1 1,253
1980 Senarist 6.5 33
1979 Aksiyon 6.8 859
1977 Aksiyon Senarist 7.5 5,783
1977 Aksiyon Senarist 6.9 545
1974 Aile Senarist 7.0 335
1973 Aksiyon Senarist 7.1 257
1970 Aksiyon Senarist 6.8 195
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019