Giriş Kayıt
Jasmin Durakovic

Jasmin Durakovic (52)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jasmin Durakovic, 18 Ağustos 1966 Bugojno, Bosna Hersek, Yugoslavya doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist.

Turne (2008), Yanan Ateş (2003), 10 Dakika (2002), İyi Olmak Zor (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Bugojno, Bosna Hersek, Yugoslavya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 47 Komedi Yapımcı 6.8 406
2013 47 Dram    
2012 46 Dram Yapımcı 6.9 68
2012 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2011 Komedi Yapımcı 6.8 60
2010 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.1 122

Turne
2008 42 Aksiyon Yapımcı 7.2 1,803

Kar
2008 42 Dram Yapımcı 7.2 761
2007 41 Komedi Yapımcı 7.2 59

İyi Olmak Zor
2007 41 Dram Yapımcı 7.4 791
2007 41 Dram Yapımcı 6.6 119

Diriler ve Ölüler
2007 41 Fantastik Yapımcı 6.3 697
2006 40 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 492
2006 40 Komedi Yapımcı 6.6 204
2005 39 Komedi Yapımcı 7.2 334

Batıya Hücum
2005 39 Komedi Yapımcı 7.0 700
2005 39 Belgesel Yapımcı 8.1 97

Günler ve Saatler
2004 38 Dram Yapımcı 7.6 618

Altın Vadide Yaz
2003 37 Dram Yapımcı 7.2 740

Yanan Ateş
2003 37 Komedi Yapımcı 7.4 1,587

10 Dakika
2002 36 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 973
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018