Giriş Kayıt
Jasmin Durakovic

Jasmin Durakovic (52)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jasmin Durakovic, 18 Ağustos 1966 Bugojno, Bosna Hersek, Yugoslavya doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist.

Turne (2008), Yanan Ateş (2003), 10 Dakika (2002), İyi Olmak Zor (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Bugojno, Bosna Hersek, Yugoslavya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 47 Komedi Yapımcı 6.7 521
2013 47 Dram 6.3 110
2012 46 Dram Yapımcı 6.9 72
2012 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.1 36
2011 Komedi Yapımcı 6.9 81
2010 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.1 143

Turne
2008 42 Aksiyon Yapımcı 7.2 2,200

Kar
2008 42 Dram Yapımcı 7.1 868
2007 41 Komedi Yapımcı 7.2 65

İyi Olmak Zor
2007 41 Dram Yapımcı 7.5 931
2007 41 Dram Yapımcı 6.5 125

Diriler ve Ölüler
2007 41 Fantastik Yapımcı 6.3 833
2006 40 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 579
2006 40 Komedi Yapımcı 6.6 223
2005 39 Komedi Yapımcı 7.2 400

Batıya Hücum
2005 39 Komedi Yapımcı 6.9 813
2005 39 Belgesel Yapımcı 7.8 108

Günler ve Saatler
2004 38 Dram Yapımcı 7.6 761

Altın Vadide Yaz
2003 37 Dram Yapımcı 7.1 881

Yanan Ateş
2003 37 Komedi Yapımcı 7.4 1,777

10 Dakika
2002 36 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 1,080
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019