Giriş Kayıt
Misti Traya

Misti Traya (37)


Oyuncu

Misti Dawn Warren, 22 Eylül 1981 Honolulu, Hawaii doğumlu oyuncu.

"Living with Fran" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Misti Dawn Warren
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1981
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii
Burcu: Başak
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 25 Komedi Oyuncu 3.9 20,658

Karmaşa
2005 24 Komedi Oyuncu 2.7 7,794

Gençlik Ateşi
2005 24 Suç Çeşitli 5.5 17,313
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,209
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,431
Dizi Altyazıları
True Detective (7,352) Vikings (5,851) The Punisher (2,640) Shameless (2,317) The Big Bang Theory (2,125) Supernatural (2,011) Outlander (1,852) Gotham (1,432) The Blacklist (1,264) La casa de papel (1,219)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019