Giriş Kayıt
Misti Traya

Misti Traya (37)


Oyuncu

Misti Dawn Warren, 22 Eylül 1981 Honolulu, Hawaii doğumlu oyuncu.

"Living with Fran" (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Misti Dawn Warren
Doğum Tarihi: 22 Eylül 1981
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii
Burcu: Başak
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 25 Komedi Oyuncu 3.9 20,551

Karmaşa
2005 24 Komedi Oyuncu 2.7 7,743

Gençlik Ateşi
2005 24 Suç Çeşitli 5.5 17,242
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,193
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,405
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018