Giriş Kayıt
Jessica Chastain

Jessica Chastain (45)


Oyuncu, Yapımcı

Jessica Michelle Chastain, 24 Mart 1977 Sacramento, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Haziran ayında Gian Luca Pasi De Preposulo ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Marslı (2015), Bin Ladin'i Öldürmek (2012), O Bölüm 2 (2019), Molly'nin Oyunu (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jessica Michelle Chastain
Doğum Tarihi: 24 Mart 1977
Doğum Yeri: Sacramento, California, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.63 m
9.2 (146 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (69)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
2022 45 Dram Oyuncu 7.0 2,655
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Kod 355
2022 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.5 29,660
2022 45 Biyografi Oyuncu 6.8 43,688
2022 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2021 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 168

Bir Evlilikten Manzaralar
2021 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 13,583
2021 44 Dram Oyuncu 6.0 4,394
2021 44 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.6 33,716
2020 43 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
2020 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 53,729
2019 42 Belgesel Oyuncu 6.9 112

X-Men: Dark Phoenix
2019 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 188,163
2019 Talk-Show Oyuncu 5.4 466

O Bölüm 2
2019 42 Dram Oyuncu 6.5 266,290

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 41 Belgesel Oyuncu 7.7 1,695
2018 41 Dram Oyuncu 6.1 7,075

Molly'nin Oyunu
2017 40 Biyografi Oyuncu 7.4 173,279

Umut Bahçesi
2017 40 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 43,797
2017 40 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.8 1,612
2017 40 Biyografi Oyuncu 6.6 7,463
2016 39 Dram Oyuncu 7.5 75,965

Avcı: Kış Savaşı
2016 39 Aksiyon Oyuncu 6.1 111,376
2016 39 Belgesel Oyuncu 7.1 1,813

Kızıl Tepe
2015 38 Dram Oyuncu 6.5 149,551

Marslı
2015 38 Macera Oyuncu 8.0 851,840
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,789
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843
2015 38 Belgesel Oyuncu 7.4 984

En Şiddetli Sene
2014 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 73,323

Aşk ve Tutku
2014 37 Dram Oyuncu 5.5 5,745

Yıldızlararası
2014 37 Macera Oyuncu 8.6 1,814,453

Aşkın Halleri
2014 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 12,585
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,222
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916
2013 36 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 9,955
2013 36 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 9,379
2013 36 Dram Oyuncu 6.4 1,994

Baştan Çıkarılmış ve Terk Edilmiş
2013 36 Belgesel Oyuncu 6.6 1,900
2013 36 Oyuncu 7.2 3,251

Anne
2013 36 Korku Oyuncu 6.2 182,480

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 35 Dram Oyuncu 7.4 302,300

Kanunsuzlar
2012 35 Suç Oyuncu 7.2 243,362

Zamanın Rengi
2012 35 Biyografi Oyuncu 4.1 1,500

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 35 Animasyon Oyuncu 6.8 182,822

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,928
2012 Oyuncu 7.1 726

Duyguların Rengi
2011 34 Dram Oyuncu 8.1 459,728

Hayat Ağacı
2011 34 Dram Oyuncu 6.8 177,979

Teksas Ölüm Tarlası
2011 34 Suç Oyuncu 5.7 20,368
2011 34 Dram Oyuncu 6.6 972

Koryalanus Faciası
2011 34 Dram Oyuncu 6.1 32,434

Sığınak
2011 34 Dram Oyuncu 7.3 101,388
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,378
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245

Sır
2010 33 Gerilim Oyuncu 6.8 70,037

Çalınan Hayatlar
2009 32 Suç Oyuncu 6.1 5,773
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,444
2008 31 Dram Oyuncu 6.4 4,865

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 8,796
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,198
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,639
2006 29 Macera Oyuncu 5.5 1,379
2006 Suç Oyuncu 6.4 1,390
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 408
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,317
1996 News Oyuncu 3.2 852
1994 News Oyuncu 3.3 901
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,859
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022