Giriş Kayıt
Dennis Parker

Dennis Parker (54)


Makyaj

Dennis Parker, 12 Aralık 1964 Los Feliz, California, ABD doğumlu makyaj.

Six Feet Under (2001), FlashForward (2009), Party Down (2009), Mistresses (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Aralık 1964
Doğum Yeri: Los Feliz, California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Makyaj 6.2 3,882
2014 Dram Makyaj 7.9 5,296
2013 Dram Makyaj 7.1 11,938
2012 Suç Makyaj 7.5 17,669
2011 Suç Makyaj 7.1 13,743
2010 Komedi Makyaj 7.5 1,043
2010 Komedi Makyaj 6.8 6,915
2009 Komedi Makyaj 8.3 25,667
2009 Dram Makyaj 7.6 57,246
2008 Dram Makyaj 7.9 218,253
2008 Suç Makyaj 8.1 151,118
2007 Dram Makyaj 8.3 4,230
2007 Dram Makyaj 7.3 11,124
2006 Aksiyon Makyaj 8.1 7,439
2006 Dram Makyaj 6.7 933
2005 Komedi Makyaj 7.9 129,248
2001 Komedi Makyaj 8.7 109,602

Soprano Ailesi
1999 Suç Makyaj 9.2 248,148
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019