Giriş Kayıt
Marc Vincent

Marc Vincent


Yapım Yöneticisi

Marc Vincent, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 151
2005 Komedi 0 8.0 1,177

Futbol A.Ş.
2004 Suç Çeşitli 6.9 26,347
2004 Suç 0 8.2 20,357
2002 Dram Çeşitli 8.3 12,958
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018