Giriş Kayıt
Bronson Pelletier

Bronson Pelletier (32)


Oyuncu

Bronson Pelletier, 31 Aralık 1986 doğumlu oyuncu.

Renegadepress.com (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1986
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 29 Komedi Oyuncu 4.1 736

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 26 Macera Oyuncu 5.5 212,924

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 25 Macera Oyuncu 4.9 206,329

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 24 Macera Oyuncu 5.0 209,542

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 23 Macera Oyuncu 4.7 246,436
2004 Dram Oyuncu 6.5 124
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019