Giriş Kayıt
Ari Hyman

Ari Hyman


Ari Hyman,

Annapolis (2006), Yenilmez (2006), (2003) İtalyan İşi (2003), (2007) Tetikçi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ari Afriat Hyman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Peşinde
2009 Suç Çeşitli 7.4 249,013

Tetikçi
2007 Aksiyon 0 7.2 288,279

Yenilmez
2006 Biyografi 0 7.1 59,770
2006 Dram 0 5.8 19,348

Büyük Hazine
2004 Aksiyon 0 6.9 282,209

İtalyan İşi
2003 Aksiyon 0 7.0 318,695
2002 Dram Çeşitli 6.1 1,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019