Giriş Kayıt
Brenda Vivian

Brenda Vivian (41)


Oyuncu

Brenda Vivian, 20 Ekim 1977 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

50 İlk Öpücük (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1977
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Komedi Oyuncu 5.8 18,263
2014 37 Komedi Oyuncu 6.1 20,801
2013 Komedi Oyuncu 6.7 632

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,904
2008 31 Komedi Oyuncu 4.4 94

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Oyuncu 6.4 28,572

50 İlk Öpücük
2004 27 Komedi Oyuncu 6.8 299,862

Gizemli Nehir
2003 26 Suç Çeşitli 8.0 383,915

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,396

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019