Giriş Kayıt
Carlo Giuseppe Gabardini

Carlo Giuseppe Gabardini


Oyuncu, Senarist

Carlo Giuseppe Gabardini, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Carlo Gabardini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 5.0 279
2010 Komedi Oyuncu 6.0 108

Yapabiliriz
2008 Komedi Oyuncu 7.6 1,406
2007 Komedi Senarist 7.2 9

Rest
2004 Gizem Oyuncu 4.9 4,528
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,948) Arrow (1,561) Outlander (1,252) Supernatural (1,092) Better Call Saul (915) Titans (886) La Casa de Papel (852) The Last Ship (849) Doctor Who (790) Kidding (637)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018