Giriş Kayıt
Carlo Giuseppe Gabardini

Carlo Giuseppe Gabardini


Oyuncu, Senarist

Carlo Giuseppe Gabardini, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: Carlo Gabardini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 5.0 225
2010 Komedi Oyuncu 6.2 99

Yapabiliriz
2008 Komedi Oyuncu 7.6 1,184
2007 Komedi Senarist 7.4 8

Rest
2004 Gizem Oyuncu 4.9 4,141
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018