Giriş Kayıt
Louis Ozawa Changchien

Louis Ozawa Changchien


Oyuncu

Louis Ozawa Changchien, oyuncu.

Matador (2014), (2010) Av (2010), (2010) Dürüst Oyun (2010), (2016) Spectral (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Louis Chanchien | Louis Changchein | Louis Changch
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,296
2018 Komedi Oyuncu 7.9 8,237
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,491

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 8.1 64,388
2014 Dram Oyuncu 6.2 1,859
2014 Komedi Oyuncu 6.8 8,260
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 944

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 265,245
2012 Dram Oyuncu 7.1 83

Av
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 196,986
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,351

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 43,400
2009 Suç Oyuncu 8.3 3,158
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 194

Dönence
2008 Komedi Oyuncu 6.1 9,116
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,364
2003 Dram Oyuncu 5.8 1,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019