Giriş Kayıt
Rafaël Vicente

Rafaël Vicente


Animasyon, Kameraman

Rafaël Vicente, animasyon, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Animasyon 7.9 3,626

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Çeşitli 5.4 13,553

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 89,036

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.9 91,116

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 157,956
1999 Animasyon Animasyon 7.3 178,891

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 179,126

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 125,458

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Animasyon 6.8 40,358
1993 Animasyon Animasyon 6.9 6,761
1991 Animasyon Animasyon 7.6 12,774

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 Animasyon Animasyon 6.9 23,092
1989 Animasyon Kameraman 6.3 795
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019