Giriş Kayıt
Ronald Thomas

Ronald Thomas (60)


Oyuncu

Ronald Thomas, 24 Şubat 1959 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Children of Invention (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Şubat 1959
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Takma İsmi: Ronald Jr
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 53 Dram Oyuncu 5.6 24
2012 53 Dram Oyuncu 5.9 484

Boş
2011 52 Dram Oyuncu 3.8 629
2009 50 Dram Oyuncu 6.5 550
2007 48 Dram Oyuncu 6.0 2,649
2006 47 Korku Oyuncu 3.7 506
1992 33 Komedi Oyuncu 7.0 12,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019