Giriş Kayıt
Alison Brie

Alison Brie (36)


Oyuncu, Yapımcı

Alison Brie Schermerhorn, 29 Aralık 1982 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Dave Franco ile evlendi.

Community (2009), Sert Ol (2015), Uzatmalı Nişanlım (2012), GLOW (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alison Brie Schermerhorn
Doğum Tarihi: 29 Aralık 1982
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.6 m
8.8 (40 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (83)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Oyuncu    

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.7 31,327
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.2 108,141

Felaket Sanatçı
2017 35 Biyografi Oyuncu 7.4 111,870
2017 35 Komedi Oyuncu 5.8 15,211
2017 Komedi Oyuncu 8.1 30,402

Aile Babası
2016 34 Dram Oyuncu 6.5 8,369
2016 34 Komedi Oyuncu 5.8 3,349

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 34 Komedi Oyuncu 6.1 74,389
2016 Komedi Yapımcı 6.0 2,902
2016 34 Komedi Oyuncu 5.3 19,226
2016 Suç Oyuncu 7.3 3,063
2015 33 Komedi Oyuncu 6.5 36,128
2015 33 Komedi Oyuncu 5.0 1,993

Sert Ol
2015 33 Komedi Oyuncu 6.0 111,227
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,555
2014 32 Komedi Oyuncu 5.6 6,090
2014 32 Belgesel Oyuncu 7.3 2,092

Lego Filmi
2014 32 Animasyon Oyuncu 7.8 304,309
2014 Animasyon Oyuncu 8.5 70,737

Yazın Kralları
2013 31 Macera Oyuncu 7.2 73,259

Uzatmalı Nişanlım
2012 30 Komedi Oyuncu 6.2 88,490
2012 30 Komedi Oyuncu 5.8 6,542

Çığlık 4
2011 29 Korku Oyuncu 6.2 118,817
2011 29 Oyuncu 4.6 253
2009 Komedi Oyuncu 8.5 174,944
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2008 26 Suç Oyuncu 4.0 191
2008 26 Suç Oyuncu 5.3 290
2008 26 Korku Oyuncu 5.3 2,186
2007 25 Korku Oyuncu 3.6 494
2007 Dram Oyuncu 8.6 181,129
2007 25 Komedi Oyuncu 5.4 146
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,242
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,751
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,368
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,007) Game of Thrones (11,334) Warrior (2,355) The 100 (2,173) Black Mirror (1,914) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,399) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019