Giriş Kayıt
Jack Yang

Jack Yang


Oyuncu

Jack Yang, oyuncu.

(2008) Yedi Yaşam (2008), (2008) The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008), (2008) Kara Şimşek (2008), (2016) Roadies (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 317,706
2016 Komedi Oyuncu 7.3 4,659
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 75,944
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,296
2013 Dram Oyuncu 6.9 44
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,411
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.8 295

Yedi Yaşam
2008 Dram Oyuncu 7.6 265,756
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,880
2008 Aksiyon Oyuncu 5.2 77,997

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu 6.0 7,387
2008 Komedi Oyuncu 6.6 2,565
2008 Dram Oyuncu 6.6 1,401
2005 Dram Oyuncu 7.6 208,519
2004 Komedi Oyuncu 5.7 567

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 50,342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019