Giriş Kayıt
Sunday Boling

Sunday Boling


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sunday Boling, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Garson Kız (2007), Another Cinderella Story (2008), Hello, My Name Is Doris (2015), Garez 3 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sunni Boling | Sunday Bolling
Takma İsmi: Sunny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Oyuncu Yönetmeni 6.2 3,631
2017 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.3 79
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.5 175
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 14
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 491
2017 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.5 776
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 146
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 3,886
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,338
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 64
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 148
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.3 516
2015 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.0 30
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 119
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 16,965
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,722
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 7,702
2014 Aksiyon 7.3 67
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.7 461
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 701
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.9 958
2013 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 5.5 297
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 44
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 144
2013 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.4 262
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 780
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 42
2013 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.8 832

Koşulsuz
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 4,371
2012 Gerilim Casting 3.7 284
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 490

Aşkın Yolu
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 6,877
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 256
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.4 1,173
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 216
2010 Müzikal Oyuncu Yönetmeni 4.3 354

41 Yıllık Bekâr
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 2.7 6,001
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.4 1,106
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 199
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 431
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.8 4,211
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,050

Garez 3
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.8 15,300

Ay Işığı
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 7,426
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 660
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 778

Karabasan 3
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 4,302
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 24,005
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.1 654

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 4,420

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 1.9 34,978
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 245
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 4.6 28

Garson Kız
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 41,288
2007 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.1 30
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
4.8 1,284
2007 Aksiyon Casting 4.5 21,397
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 82
2007 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.9 83

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,299
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 5,527

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 77,794

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 64,413
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 28

Yeni Evli
2003 Komedi Casting 5.5 63,405
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019