Giriş Kayıt
Sunday Boling

Sunday Boling


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Sunday Boling, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

Garson Kız (2007), Another Cinderella Story (2008), Hello, My Name Is Doris (2015), Garez 3 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sunni Boling | Sunday Bolling
Takma İsmi: Sunny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Western Oyuncu Yönetmeni 6.2 3,368
2017 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.3 74
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 166
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 14
2017 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 417
2017 Gizem Oyuncu Yönetmeni 5.4 557
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 142
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.3 3,876
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,300
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 62
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 145
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.3 501
2015 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 8.1 29
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 116
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 16,668
2015 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.5 1,694
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 7,628
2014 Aksiyon 7.3 67
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.7 456
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 669
2014 Korku Oyuncu Yönetmeni 2.9 948
2013 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 5.5 294
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 44
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 144
2013 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.3 260
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 778
2013 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 41
2013 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 5.7 824

Koşulsuz
2012 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.2 4,352
2012 Gerilim Casting 3.7 282
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 488

Aşkın Yolu
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 6,813
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 254
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
6.4 1,170
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 215
2010 Müzikal Oyuncu Yönetmeni 4.3 352

41 Yıllık Bekâr
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 2.6 5,963
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
5.4 1,088
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.0 198
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 428
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.8 4,184
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,044

Garez 3
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.8 15,141

Ay Işığı
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 7,350
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 657
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 774

Karabasan 3
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.9 4,252
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 23,647
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.1 654

Tünel Fareleri
2008 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 4,396

Seksi ve Çılgın
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 1.9 34,827
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 242
2008 Gizem Oyuncu Yönetmeni 4.6 27

Garson Kız
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 41,018
2007 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 6.1 30
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
4.8 1,265
2007 Aksiyon Casting 4.5 21,258
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 82
2007 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.9 83

Mike Gibi 2
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,283
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 5,424

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 77,398

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 63,962
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 28

Yeni Evli
2003 Komedi Casting 5.5 62,959
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018