Giriş Kayıt
Randy Winograd

Randy Winograd


Yapımcı

Randy Winograd, yapımcı.

(2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2007) Pride (2007), (2004) Home of Phobia (2004), (2004) Trespassing (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı    
2007 Suç Yapımcı 5.8 5,573

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 81,812
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,332
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,380
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018