Giriş Kayıt
Randy Winograd

Randy Winograd


Yapımcı

Randy Winograd, yapımcı.

(2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2007) Pride (2007), (2009) Still Waiting... (2009), (2004) Home of Phobia (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı 5.0 5,351
2007 Suç Yapımcı 5.9 5,863

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 82,082
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,406
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,451
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,848) Supernatural (1,748) Titans (1,355) Outlander (1,165) Better Call Saul (999) La Casa de Papel (914) Doctor Who (839) Arrow (820) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018