Giriş Kayıt
Randy Winograd

Randy Winograd


Yapımcı

Randy Winograd, yapımcı.

(2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2007) Pride (2007), (2009) Still Waiting... (2009), (2004) Home of Phobia (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı 5.0 5,408
2007 Suç Yapımcı 5.9 5,879

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 82,587
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,430
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,461
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019