Giriş Kayıt
Randy Winograd

Randy Winograd


Yapımcı

Randy Winograd, yapımcı.

(2005) Çılgın Garsonlar (2005), (2007) Pride (2007), (2004) Home of Phobia (2004), (2004) Trespassing (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapımcı    
2007 Suç Yapımcı 5.8 5,573

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 81,552
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,332
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,380
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018