Giriş Kayıt
Justin Roiland

Justin Roiland (39)


Oyuncu, Senarist, Animasyon, Yönetmen

Mark Justin Roiland, 21 Şubat 1980 Stockton, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, animasyon, yönetmen.

(2010) Finn ve Jake'le Macera Zamanı (2010), (2015) Krampus (2015), (2018) Küçük Ayak (2018), (2010) The Sarah Silverman Program. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Justin Roiland
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1980
Doğum Yeri: Stockton, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.78 m
10.0 (7 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Ayak
2018 38 Animasyon Oyuncu 6.7 19,186
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 1,710
2017 Komedi Senarist 8.1 2,594
2015 35 Komedi Oyuncu 6.2 54,620
2015 35 Animasyon 7.3 56,694
2014 34 Belgesel Oyuncu 7.3 2,057
2013 Animasyon Yapımcı
Animasyon
Oyuncu
Senarist
9.3 252,759
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 433

Esrarengiz Kasaba
2012 Animasyon Oyuncu 8.9 49,630
2011 31 Komedi Oyuncu 5.9 133

Balık Oltası
2010 Animasyon Oyuncu
Senarist
4.8 2,700

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 64,161
2010 Komedi Oyuncu 6.8 6,885
2006 26 Animasyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Sanat Bölümü
Animasyon
6.0 720
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019