Giriş Kayıt
Mihran Kirakosian

Mihran Kirakosian


Oyuncu

Mihran Kirakosian, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mirhan Kirakosian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Çeşitli 6.5 10,997

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.5 39,255

17 Yeniden
2009 Komedi Oyuncu 6.4 167,390
2006 Belgesel Oyuncu 9.1 1,595
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 1,862

Hip-hop Dansçıları
2004 Komedi Oyuncu 3.6 25,115
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019