Giriş Kayıt
Keefus Ciancia

Keefus Ciancia


Müzisyen, Müzisyen

Keefus Ciancia, müzisyen, müzisyen.

True Detective (2014), The Fall (2013), Derin Kabus (2014), Killing Eve (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Müzik 6.9 101
2018 Dram Müzik 8.3 29,507

Şeytan Kapısı
2017 Korku Müzik 5.1 2,761
2016 Komedi Müzik 6.3 8,873
2016 Suç Müzik
Müzik
7.7 4,209
2015 Suç Müzik
Müzik
5.8 7,637
2015 Suç Müzik 7.5 7,561

Fırtınanın Ortasında
2015 Dram Müzik
Müzik
5.2 7,754

Derin Kabus
2014 Korku Müzik
Müzik
6.2 65,058
2014 Aksiyon Müzik 7.2 45,303
2014 Suç Müzik
Müzik
9.0 425,796
2013 Biyografi Müzik 5.5 17,387
2013 Suç Müzik
Müzik
8.2 62,646
2012 Dram Müzik 7.7 21,553
2012 Belgesel Müzik 6.9 1,055

Motel Hayatı
2012 Dram Müzik 6.0 3,276

Harika Tınılar
2012 Biyografi Müzik 7.2 4,376
2011 Aksiyon Müzik 5.0 2,251

Seni İstiyorum
2007 Dram Müzik 7.4 100,690

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Müzik 6.1 12,267
2007 Dram Müzik 7.6 4,241

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Müzik 6.7 6,883

Kadın Avcıları
2004 Komedi Müzik 6.2 93,079
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019